LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Ed Sheeran – profesor de muzică pentru o școală din Anglia

Share

Ed Sheeran a ținut cursuri de muzică pentru scoala Ecclesbourne prin aplicația Zoom. Superstarul englez i-a învățat pe copiii de 10 și 11 ani cum să cânte la chitară mega-hitul ”Perfect” și le-a raspuns elevilor la întrebări. Unul dintre copii, Philip, l-a întrebat pe artist ce l-a determinat să se apuce de muzică? Ed Sheeran i-a spus că:

Niciodată nu am avut rezultate bune la scoală și am fost învățat că trebuie să știi matematică și engleză ca să ai succes în viață. În același timp tatăl meu vedea că sunt fericit și foarte implicat atunci când exersam la chitară și prin urmare, m-a încurajat și m-a sfătuit să muncesc foarte mult dacă vreau să fac bani din muzică. L-am ascultat și destul de repede am început să fac primii bani din nunți. Mergeam la nunți și cântam cover-uri…

Școala primară Ecclesbourne nu este aleasă întâmplător de Ed Sheeran pentru a preda cursuri de muzică. Timothy Spoerer, directorul școlii, este și cel care l-a descoperit pe Ed într-un pub în anul 2009. Pe atunci artistul cânta în mai toate cluburile din Londra, iar Timothy îl ajuta să ajungă la timp la toate concertele. Ed Sheeran a donat școlii Ecclesbourne mai multe instrumente muzicale și sume financiare considerabile pentru a oferi copiiilor condiții cât mai bune pentru a studia muzică.

VIRGIN RADIO