LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Videoclip oficial: JO – Noapte polară

Share

JO a lansat “Noapte polară”, o piesă sensibilă, pentru cei care au rămas cu gândul la o iubire. Materialul este disponibil în articol.

O coproductie HaHaHa Production și Cat Music, single-ul “Noapte polară” interpretat de JO are muzica semnată de Șerban Cazan, Roland Kiss, Vlad Munteanu, Vlad Cireșan, Juno, textul scris de Vlad Munteanu, Vlad Cireșan și Juno, iar masterul este realizat de Șerban Cazan și Florin Boka.

«Noapte polară» s-a născut în studiourile HaHaHa Production, într-o sesiune la care au participat mai mulți compozitori și producători, oameni foarte talentați, muncitori și inspiraționali. Ideea de «Noapte polară» i-a inspirat pe băieți și au transformat-o într-o metaforă în jurul căreia au creat piesa. Mi-aș dori ca single-ul acesta să fie un pansament pentru toate sufletele care trec prin «noaptea polară», să le miște, să le determine să descopere răsăritul,

a spus JO.

Chiar dacă de mai bine de doi ani JO trăiește o frumoasă poveste de dragoste care o împlinește pe deplin și nu a mai întâlnit de mult timp o “Noapte polară”, piesa i se potrivește perfect artistei. JO este alături de toți cei care au fost dezamăgiți și al căror suflet a fost uitat.

Cred că toți am trecut la un moment dat prin «noaptea polară» a inimii și am simțit și părțile reci ale iubirii. Important e sa învățam din toate greșelile, atât ale noastre, cât și ale altora, să căutam oamenii potriviți și drumul către Soare,

a spus cântăreața.

Single-ul este însoțit de un videoclip cinematografic, ce aduce un plus de emoție, prin luminile nefirești care se aprind în absența soarelui. Pentru clip, artista a colaborat pentru prima oară cu NGM.

JO a cunoscut succesul cu primul său single, “Șoapte”, care a strâns peste 24 milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, artista a lansat o serie de single-uri ce au ajuns ulterior hit-uri: “Mesajul meu” și “Cu un picior în rai”, dar și colaborări cu artiști precum Randi sau Jorge. Colaborarea cu Randi pentru single-ul “Până vara viitoare” a stat în topurile celor mai difuzate piese pe radio și TV timp de aproape jumătate de an și a depășit în doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

INFO MUSIC