LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Trupe

VIDEO: VUNK lansează piesa “Cel mai bun cântăreţ”

Share

“Cel mai bun cântăreţ” se vede şi în online. De pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti, Vunk aduce pe YouTube emoţia şi energia concertului “Déjà vu”, din 2019, prin melodia “Cel mai bun cântăreţ”.

O piesă despre iubirea platonică

Cu piesa asta ne-am propus să refacem nostalgia anilor ’90, acel brit-pop care pe noi ne-a inspirat să avem trupa noastră și să cântăm. Este o piesă ce are atmosfera primelor noastre piese, din 1999, atunci când ne-am lansat. Este o poveste de dragoste care are ca protagonişti, o fată frumoasă ce apare la televizor şi un băiat care se îndrăgosteşte de ea, văzând-o pe micul ecran. De ce să ne ascundem, mulţi au trăit astfel de iubiri platonice, chiar şi noi la un moment dat,

a declarat Cornel Ilie.

Ideea cântecului îşi are rădăcinile în muzica brit-pop a anilor ’90, o sursă de inspiraţie pentru trupa Vunk la momentul respectiv şi punctul de start al unei poveşti de succes.
Cât despre amintirile concertelor live de 1 mai, Cornel a rememorat concertele şi nebunia din jurul acestei date, cu drumurile prin ţară, din oraş în oraş, lucru care în momentul de faţă nu mai este posibil:

Situaţia acestei perioade face ca de data aceasta să cântam cu toţii de acasă. Noi îl avem deja pe Cel mai bun cântăreţ!,

a conchis Cornel Ilie.

25 de ani de VUNK la Sala Polivalentă

VUNK a celebrat 25 de ani de existenţă în 2019, ocazie cu care a lansat un nou album şi un concert incendiar la Sala Polivalentă, unde fanii au făcut cunoştinţă cu Domnul Portocaliu şi au fost plimbaţi cu Maşina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.

UN SITE DE MUZICA