LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Madonna confirmă, în sfârşit, toate zvonurile: „Am avut coronavirus”

Share

În această carantină, Madonna s-a apucat să țină un jurnal filmat, iar în ultimul video postat de ea pe Instagram, artista ne povestea cum are anti-corpi împotriva Covid-19 și cum abia așteaptă să iasă afară și să respire aerul orașului.

Acum, vedeta s-a gândit să elimine zvonurile apărute în urma celor spuse de ea în online, așa că a clarificat treburile.

Madonna a confirmat că a fost bolnavă de coronavirus în martie și, cel mai probabil, a luat virusul în Paris, atunci când își promova albumul „Madame X.”

La acea vreme, cântăreața a crezut că suferă de o „gripă foarte gravă”, dar, din fericire, s-a vindecat, iar acum este sănătoasă.

În prezent, nu sunt bolnavă. Când rezultatul testului pentru anticorpi la Covid-19 este pozitiv, înseamnă că ai avut virusul. Ceea ce s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă în Paris, la finalul turneului meu, acum mai bine de şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi artişti din show-ul meu. La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi sănătoşi şi bine acum.

Artista continuă să-i ajute pe cei care luptă împotriva acestei pandemii, motiv pentru care a donat 1 milion de dolari care să ajute la descoperirea unui tratament pentru Covid-19.

UN SITE DE MUZICA