LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Celine Dion şi venirea ei în România – ce se întâmplă cu show-ul artistei

Share

Pandemia de coronavirus a determinat foarte multe show-uri internaționale, festivaluri și concerte să se anuleze, iar realitatea face că România nu se va abate de la această „regulă.”

Momentan nu s-a luat nicio hotărâre fermă în acest sens, iar organizatorii de evenimente își păstrează speranța, dar trebuie să recunoaștem că sănătatea noastră este prioritată, iar acum este important să trecem cu bine prin această perioadă.

Pe 29 iulie, Celine Dion urma să vină la București, într-un concert măreț și mult-așteptat de români – peste 75.000 de oameni urmau să o vadă live pe artistă pe Arena Națională.

Spațiul este unul mare, dar nu îndeajuns de mare încât să permită distanțarea socială, așa că realizarea acestui spectacol este în continuare incertă.

Cei de la libertatea.ro au vorbit cu Laura Coroianu, director general Emagic, organizatorul event-ului, și au aflat că se păstrează o legătură strânsă cu staff-ul artistei, urmând ca în următoarea perioadă să se ia o decizie finală.

Din păcate asistăm la cea mai proastă piesă de teatru la care am fost vreodată martori. Și e condusă de acest nenorocit de virus care face ce vrea cu noi și cu viețile noastre. Suntem într-o legătură permanentă cu staff-ul lui Celine, avem discuții zilnice și sperăm că până în luna iulie să avem un răspuns clar în ceea ce privește evenimentul de la București, iar acesta să fie pozitiv. Adică să putem organiza concertul în România așa cum ne dorim de ani și ani. Chiar și astăzi am vorbit cu staff-ul ei!,

a spus Laura.

UN SITE DE MUZICA