LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

A apărut un nou festival online românesc: Quarantine Fest: UNISON’G, event-ul care uneşte România cu Republica Moldova

Share

A fost anunțat un nou festival online românesc – Quarantine Fest: UNISON’G, event-ul unește România cu Republica Moldova. Scopul este unul caritabil, iar startul va avea loc pe 29 aprilie, începând cu ora 18:00 (ora României).

Event-ul va putea fi văzut din orice colț al lumii, iar ritmul va fi dat de nume cunoscute precum: Irina Rimes, Mark Stam, Vanotek și Lori, Natalia Barbu și solista Parov Stelar, Elena Karafizi.

Festivalul se va desfășura LIVE, pe pagina de Facebook a vinăriei Chateau Cristi și pe paginile partenerilor media.

Obiectivul principal al festivalului este colectarea de fonduri pentru personalul care se află în linia întâi de luptă împotriva COVID-19 în România și Republica Moldova, prin intermediul Asociatiei ZI de BINE (România) și a campaniei Împreună pentru Voi (Moldova).

Puteți dona online pentru aceste cauze prin intermediul platformei de crowdfunding Gofundme și pe Facebook.

Evenimentul se extinde în România după o primă ediție foarte reușită în Moldova care a avut loc în data de 8 aprilie.Vom oferi muzică bună, vibrații intense și emoții pozitive, toate, la unison, din respect față de cadrele medicale din ambele țări, care luptă în prima linie împotriva pandemiei de coronavirus,

menționează Constantin Șevciuc, CEO-ul vinăriei Chateau Cristi.

Quarantine Fest: UNISON’G va înseamna peste trei ore de muzică live, redată într-un format complex din punct de vedere tehnic, chiar din casele artiștilor.

Chateau Cristi îndeamnă internauții să se pregătească de eveniment exact ca pentru un adevărat festival, să toarne vinul în pahare, să dea volumul din difuzoare la maximum și se se distreze așa cum nu au mai făcut-o demult!

UN SITE DE MUZICA