LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Câţi bani ar putea pierde oraşul Cluj-Napoca dacă UNTOLD şi ELECTRIC CASTLE ar fi anulate

Share

Festivalurile din România au momentan o soartă neclară. Dacă SAGA FESTIVAL și-a mutat data de desfășurare în septembrie, pregătirile pentru celelalte festivaluri sunt în continuare în desfășurare.

Întrebat despre pierderile economice pe care orașul le-ar putea suferi din posibila anulare a celor două mari festivaluri din Cluj, UNTOLD și Electric Castle, primarul Boc a spus că se vor pierde cel puţin 60 de milioane de euro. Numai anul trecut, UNTOLD a adus un profit de peste 45 de milioane. De pe urma Electric Castle, judeţul a câştigat 10 milioane.

„A fost amânat TIFF-ul, iar pentru celelalte evenimente mari se aşteaptă 15 mai. E adevărat, este puţin probabil ca evenimente de mare amploare să mai aibă loc având în vedere restricţiile anunţate şi prognozate, dar pe de altă parte se pot găsi modalităţi diferite si diverse de organziare şi a acestor evenimente.

Dacă organizatorii vor fi obligaţi să anuleze festivalurile, sectorul cultural va trebuie sprijinit de Guvern”, spune primarul Emil Boc.

VIRGIN RADIO