LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

AUDIO: Alicia Keys a lansat „Good Job”, un tribut pentru cei din linia întâi în lupta cu coronavirusul

Share

Cântăreaţa americană Alicia Keys a lansat, vineri, piesa “Good Job”, un tribut adus tuturor celor aflaţi în linia întâi în lupta cu pandemia de COVID-19.

Piesa a fost lansată joi la postul TV CNN, în timpul unei emisiuni care a avut ca subiect pandemia.

Keys, premiată cu 15 Grammy, a declarat pentru CNN că piesa a fost compusă cu multe luni înainte de izbucnirea pandemiei, fiind dedicată eroilor din viaţa sa personală.

“A fost un cântec atât de personal şi de zguduitor. De fiecare dată când îl cânt, vreau să plâng, pentru că mă gândesc la mama, la bunica, la prieteni care abia reuşesc să se descurce”, a spus artista.

După ce a izbucnit pandemia, s-a gândit că piesa este foarte potrivită pentru a fi dedicată tuturor celor care sunt în linia întâi în lupta cu pandemia, de la personalul medical la părinţi, profesori, angajaţi ai magazinelor, voluntari.

Piesa va fi folosită în campania CNN Heroes, o celebrare a oamenilor obişnuiţi deveniţi eroi în timpul pandemiei de COVID-19. De vineri, publicul este invitat să distribuie pe platformele CNN imagini cu oameni din comunităţile lor care încearcă să facă din lume un loc mai bun, mai sănătos, mai sigur.

EUROPA FM