LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

27 de vedete din Romania cântă împreună piesa “Oameni” în sprijinul luptei contra coronavirus

Share

Campania “De la oameni pentru oameni!” susține asociația Dăruiește Viață pentru construcția și dotarea spitalului modular 1 Elias și pentru dotarea spitalelor din țară cu echipamente de protecție, echipamente și aparatură medicală necesare medicilor pentru protejarea lor și salvarea pacienților.

Un îndemn de solidaritate și sprijin pentru sistemul medical

Noua versiune a cântecului lui Aurelian Andreescu “Oameni”  a fost realizată la inițiativa Roton și este un îndemn la solidaritate și sprijin pentru sistemul medical extrem de solicitat în aceste zile, fiind o invitație la donații către asociația Dăruiește Viață care construiește spitalul Modular 1 Elias pentru a crește numărul de paturi pentru pacienții cu coronavirus.

Smiley, Connect-R, Andreea Esca și multe alte vedete își unesc vocile virtual

În ordinea apariției, Cabral, Smiley, Connect-R, Delia Rus, Maia Morgenstern, Amalia Enache, Mihail, Florin Călinescu, Tudor Ionescu (Fly Project), Mihai Morar, Paul Iorga, Cosmin Selesi, Andreea Esca, Margareta Pâslaru, Gina Pistol, Dani Ionescu (Dl. Goe), Adrian Șînă, Dana Rogoz, Virgil Ianțu, Bruja, Sânziana Negru, Otravă, Sore, Florian Rus, Valeria Stoica, Jean Gavril și Pavel Bartoș iau parte în clipul postat pe conturile de socializare Roton.

Cu toții interpretează un vers din piesa cântată de Aurelian Andreescu și compusă de Marius Țeicu. Lansată în 1973, “Oameni” are un mesaj de iubire și susținere, de înțelegere a propriei persoane și ar putea oricând deveni un sprijin emoțional și pentru cei care o ascultă în izolare.

Urmărește aici campania “De la oameni pentru oameni!”:

https://www.instagram.com/tv/B_WwJoUDB8j/

Artiștii și personalitățile publice care reinterpretează această piesă va invită să rămâneți oameni oricât de grele ar fi condițiile pe care le trăim în aceste zile și să va îndreptăți cu dragoste către cei din jur, aflați în nevoie.

Ce poți face tu pentru Asociația Dăruiește Viață

– Donează prin SMS, 8826 cu mesajul ÎMPREUNĂ (donație unică de 2 euro, valabil doar pe teritoriul României)
– Donează online pe www.daruiesteviata.ro
– Dacă ești o companie, poți sponsoriza acțiunile tot pe site, la www.daruiesteviata.ro/sponsorizează

Banii sunt folosiți de asociația Dăruiește Viață pentru construcția și dotarea spitalului modular 1 Elias și pentru dotarea spitalelor din țară cu echipamente de protecție, echipamente și aparatură medicală necesare medicilor pentru protejarea lor și salvarea pacienților.

UN SITE DE MUZICA