LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

VIDEO: Feli a scos piesa „Împreună” pentru a ne încuraja să fim mai buni

Share

Artista a scos piesa „Împreună”, în care vorbește despre distanțarea socială și cum această perioadă are rolul de a ne face mai buni, mai darnici, mai iubitori.

Feli crede că perioada prin care trecem are rolul de a ne învăța ceva bun, așa că nu renunță la speranță și optimism:

„Indiferent de vremuri și de experiențe de viață nu tocmai frumoase, împreună e cel mai bine, chiar dacă acest «împreună» îmbracă astăzi forme de neimaginat, în care iubirea, grija și viața nu depind de spațiu, de loc, de convenții, de nici un «trebuie» care făcea legile până mai ieri.”

Compusă alături de Smiley, Dorian și Șerban Cazan, melodia vrea să le aducă lumină în suflet oamenilor și să nu-i facă să uite că după ploaie vine mereu soarele.

„De cele mai multe ori, din situațiile grele învățăm cele mai importante lecții, pentru că atunci devenim, poate fără să vrem, atenți la noi, la cei din jur și la ce ne înconjoară. În această perioada foarte grea pentru fiecare dintre noi, avem tendința să vedem că tot ce ni se întâmplă este negru și rău.

Eu cred că trebuie să deschidem bine ochii, chiar dacă nu e multă variație de culoare în jur, să ascultăm atent, chiar dacă e atât de liniște, să ne deschidem sufletele, chiar dacă e multă frică acolo, și să regăsim esența și soarele din fiecare dintre noi.”

UN SITE DE MUZICA