LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Video: Sam Smith, Demi Lovato – I’m Ready

Share

Sam Smith şi Demi Lovato au lansat mult aşteptata colaborare “I’m Ready”, cu un vidoeoclip plin de wrestling, drag queens şi sclipici. TikTok joacă un rol important în acest material video, care e un soi de olimpiadă a personajelor exuberante.

Dacă tot nu avem Jocuri Olimpice în Tokyo în acest an, Sam Smith şi Demi Lovato au realizat propria Olimpiadă în acest videoclip nou. “I’m Ready” are acel crescendo spre refren care face melodia înălţătoare şi valabilă ca imn de împuternicire pentru cei care se simt descurajaţi. Probele olimpice din clip includ wrestling, înot, cal cu mânere, gimnastică la sol şi aparent şi provocări coregrafice. Sam Smith nu se fereşte să intre la o sesiune de wrestling chiar la începutul video-ului.

Demi Lovato se mulţumeşte cu defilarea printre piscinele olimpice, în vreme ce spre final îi vedem pe ambii artişti afişându-se cu medalii de aur la gât. Figuri îmbrăcate ca nişte statui îi însoţesc şi cu toţii ocupă locul întâi pe podium. Dacă piesa şi clipul ar fi debutat în această vară, cu siguranţă ar fi avut un loc printre imnurile Olimpiadei. Artiştii au descris acest single că “povestea momentului când te îndrăgosteşti de cineva special”. Putem asocia asta cu saltul într-o piscină de la mare înălţime, judecând după materialul vizual. Noul video a fost regizat de către Jora Frantzis şi de coregrafie s-a ocupat Sean Bankhead.

Un cor gospel conferă extra emoţie şi putere vocilor celor doi. “I’m Ready” este primul single de pe viitorul album al lui Sam Smith, al treilea din cariera sa, care va sosi spre finalul anului. LP-ul a fost amânat şi a avut o schimbare de titlu, pentru că “To Die For” nu mai pare o idee bună în contextul pandemiei Covid-19. Discul ar fi trebuit să debuteze pe 1 mai.

Piesa titulară debutase în februarie, cu un videoclip în care Smith îşi deschidea un magazin de peruci, dar în acelaşi timp ajungea şi manechin ce prinde viaţă. Smith şi Lovato au ţinut un apel video cu fanii pentru a îşi aminti de momentul când au compus piesa împreună. Au glumit şi că au creat o Olimpiadă Queer/ LGBTQ, exact lucrul de care are lumea nevoie în acest moment. Demi Lovato vine după o reprezentaţie emoţionantă la Premiile Grammy din acest an, care a ridicat publicul în picioare.

INFO MUSIC