LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Tatăl Deliei are probelme mari de sănătate, iar pandemia de COVID-19 îi înrăutăţeşte situaţia: „Suntem legaţi de mâini şi de picioare”

Share

Tatăl Deliei suferă de ceva vreme de o boală autoimună și se afla pe un tratament complicat chiar și înainte de izbuncnirea pandemiei de COVID-19.

În momentul de față, din cauza restricțiilor impuse de starea de urgență și a situației din spitale, Nelu Matache nu-și poate continua tratamentul. Vestea a fost dată de mama Deliei, în timpul unui interviu acordat celor de la Antena Stars. 

„Următoarea mișcare era să facă încă o rundă de plasmafereză. Dar nu știu… Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu, pentru că nu avem încredere să plecăm nicăieri. E boală autoimună. Si e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri”, a declarat mama Deliei.

Tatăl Deliei a fost călugăr timp de mai mulți ani la muntele Athos. În acea perioadă, el a suferit un accident la unul dintre picioare și a răams cu dureri mari. În plus, în timp ce tratau piciorul medicii i-au decoperit și o tumoră la unul dintre rinichi, așa că i l-au extirpat. După acest episod, Nelu Matache urma un tratament cu citostatice. 

„El în continuare trebuia să își facă citostatice, să facă ce trebuie să facă, lunar, dar acum îți este și frică să te mai duci undeva, nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă. Nu se simte mai bine. Prioritar e Nelu, nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie. Are imunitatea scăzută. Stăm în pat toată ziua și așteptăm, să dea drumul, adică măcar să am siguranța că dacă îl duc într-o clinică privată , va fi în siguranță”, a mai adăugat Gina Matache, mama Deliei. 

Sperăm că, într-un final, totul va fi bine, iar lucrurile vor reveni la cum erau, iar tatăl Deliei va putea să se trateze cum trebuie. 

UN SITE DE MUZICA