LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

Video(Lyric): Nicoleta Nucă – Protest

Share

Produsă de Dorian Oswin și compusă de Nicoleta împreună cu Anastasia Sandu, Corina Panoiu și Alexandru Stangaciu, piesa “Protest” este însoțită de un video cu versuri care completează prin imagini emoția piesei.

“”Protest” a prins viață atunci când Dorian Oswin mi-a arătat piesa care avea pe atunci doar refrenul. Mi-a plăcut atât de mult încât i-am zis că mi-aș dori să cânt acest refren și că aș vrea să particip și eu la construirea ulterioară a piesei. Așa ne-am unit forțele, eu am scris linia muzicală pe strofe și împreună cu Dorian Oswin, Anastasia Sandu, Corina Panoiu și Alexandru Stangaciu am creat forma finală a piesei și textul bazat pe experiențele mele. Este o piesă puternică de dragoste, dragoste frumoasă și unită a doi oameni care luptă împotriva lumii, a prejudecăților și a obstacolelor pe care le întâmpină în calea lor spre fericire. Cu alte cuvinte, este un PROTEST împotriva tiparelor în care lumea încearcă mereu să ne încadreze pe noi, dar și pe ei înșiși”, mărturisește Nicoleta Nucă.

Nicoleta s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii de talente “X Factor”. Primul single al Nicoletei Nucă, lansat după participarea la acest concurs, a fost piesa “Nu sunt”, un adevărat succes, melodia fiind în continuare difuzată pe posturile de radio și TV. Alte piese lansate de artistă în cariera sa sunt “Liniștea”, “Inima mea”, “Castele de nisip”, precum și două single-uri compuse de Carla’s Dreams, “Amintiri” și “Când pleci”.

INFO MUSIC