LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Stars

VIDEO: Artiştii români îţi arată că acasă e cel mai bine, prin seria de clipuri „Home Edition”

Share

Artiști precum Antonia, Cezar Gună, INNA, Minelli și Roxen aduc în fața publicului piese cu clipuri filmate acasă în perioada izolării, într-un nou proiect muzical – Home Edition.

Artiștii Global Records arată că acasă suntem bine printr-o serie de videoclipuri speciale, pentru câteva melodii de suflet.

Roxen dă startul seriei de clipuri speciale

Roxen deschide seria Home Editioncu clipul piesei Escape, care este, de altfel, și preferata ei, o melodie al cărei stil și ale cărei versuri o reprezintă perfect. Videoclipul a fost filmat acasă, unde artista îi invită, prin intermediul Escape, pe toți fanii ei.

Astfel, ei au acces la o parte din viața personală a artistei și au ocazia să se bucure împreună cu ea de muzică. 

Pot să spun că Escape este piesa cea mai apropiată sufletului meu. Mă bucur tare mult că fac parte din proiectul Home Edition și că astfel o pot împărtăși cu voi. Minelli a reușit să-mi transpună gândurile în versuri, iar Alex Cotoi știe mereu să îmbine sunetele în cel mai special fel. Mă onorează să lucrez cu astfel de oameni și, împreună cu ei, să rezonăm cu publicul în cel mai frumos mod. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cum îmi place și mie, să o simțiți și să vă bucurați de ea… de acasă, pentru că acela este locul în care suntem bine, în care suntem în siguranță”, a declarat Roxen.

Roxen începe seria cu piesa ei preferată, “Escape”: 

UN SITE DE MUZICA