LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Video: Delia – Ce are ea (Live)

Share

Delia a lansat un video filmat live pentru piesa “Ce are ea”. Clipul este extras dintr-o înregistrare a concertului ei din 2017, “PsiheDelia”.

În vremuri de distanțare socială, Delia ne reamintește de momentele frumoase petrecute înainte de această perioadă de criză. Artista a lansat un clip filmat live pentru piesa “Ce are ea”. În acest video o vedem pe artistă alături de șoțul ei, Răzvan Munteanu, la show participând și Smiley.

Delia a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor ’90, ca parte a duetului de mare succes N&D şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo ce a evoluat constant.

Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfășoară după concepte gândite de artistă și îmbrăcate în scenarii spectaculoase de o întreagă armată de oameni. De la peste 400 de costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, și de la sute de oameni care intră pe scenă, balerini, artiști invitați sau figurație, până la acrobații pe care însăși Delia le pune în practică, totul este o trăire.

INFO MUSIC