LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Billie Eilish ne explică cum se descurcă în izolare

Share

În timp ce-i este dor de vechea viață, artista are parte acum de prima pauza reală de când avea 12 ani. În cadrul podcastului realizat de Telekom Electronic Beats, Eilish vorbește despre cum își petrece timpul și ce gânduri are în izolare.

Prietenii și izolarea

„Să fiu sinceră, nu prea am vrut să fiu conectată cu nimeni. Sună introvert și singuratic, dar chiar mi-a plăcut să fiu singură. Simt că toată lumea de pe Internet a vorbit despre cum au fost pe FaceTime toată ziua cu prietenii lor. Îmi iubesc prietenii, dar îmi place să fiu și singură. Nu am avut timp liber de când aveam 12 ani.”

Are prieteni în LA?

„Nu prea. Am doi prieteni apropiați și mulți prieteni semi-apropiați. Partea ciudată este că doar atunci când sunt acasă am posibilitatea să-i văd, iar acum sunt acasă și nu pot să-i văd. E mega ciudat, dar e ciudat pentru toată lumea.”

Ce crede Billie că vom învăța din pandemia asta

„Dacă e să fiu sinceră, cred că atunci când vom avea voie să ne vedem prietenii din nou și să ieșim afară, vom fi atât de fericiți și recunoscători, încât vom uita în 3 zile totul. Așa funcționează oamenii și așa sunt construiți. Ți-e dor de ceva în clipa în care nu poți să-l ai. ”

Cum își vede viitorul

„Nu vreau să mi-l imaginez, pentru că nu vreau să-mi fac speranțe și nu vream să mi-l imaginez nasol. Încerc să trăiesc în moment și să nu mă îngrijorez cu privire la viitor, însă nu îndeajuns de mult încât să-mi ruinez viața. Mă gândesc mereu la acțiunile mele și cum ele afectează lumea, așa că nu voi spune niciodată „fuck it, nu-mi pasă de viitor”. Nu vreau să mă blochez gândindu-mă la el prea mult.”

UN SITE DE MUZICA