LOADING

Type to search

RCAST.NET
Trupe

Basistul trupei Duran Duran s-a vindecat de Coronavirus şi a povestit cum a fost: „Aş descrie-o ca pe o gripă turbo”

Share

John Taylor, basistul trupei Duran Duran, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 în urmă cu 3 săptămâni. Din fericire, el a reușit să se vindece după doar o săptămână de luptă cu boala. 

Artistul britanic are 59 de ani, nu suferea de alte boli. De asemenea, el a povestit că are impresia că a avut noroc și că ar fi făcut o formă ușoară a bolii, pe care a descris-o ca pe „o gripă turbo”. 

„Poate că sunt un tip de 59 de ani cu o condiție fizică robust, îmi place să cred că sunt, sau am fost binecuvântat să iau o formă uşoară de COVID-19, dar după o săptămână de ceea ce aş descrie ca o „o gripă turbo”, am scăpat şi am început să mă simt bine. Trebuie să recunosc că nu m-a deranjat carantina, pentru că am avut şansa să mă recuperez cu adevărat.”

Însă, Josh a ținut să vorbească un pic și despre panica generată de această pandemie, despre care a spus că este justificată, dar că vom ieși învingători din toată treaba asta.  

„Vreau să vorbesc și despre frica enormă generată de pandemie, o parte din ea fiind justificată pe de-a-ntregul, iar inima mea este alături de toţi cei care au avut de-a face cu pierderi reale şi durere. Dar vreau să vă aduc la cunoştinţă că nu este mereu un virus ucigaş şi că putem şi vom învinge”, a mai transmis Taylor. 

UN SITE DE MUZICA