LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți Trupe

Povestea trupei VUNK, într-un documentar inedit, disponibil pe YouTube o singură dată

Share

VUNK vine cu o activitate plăcută pentru fani în perioada izolării și oferă spre vizionare pe YouTube documentarul “Jur să spun adevarul”, lansat în 2019, în cadrul evenimentului TIFF (Festivalul Internațional de Film din Transilvania).

“Jur să spun adevărul”, pe 1 aprilie, la ora 19:00

“Jur să spun adevărul” va putea fi vizionat pe 1 aprilieora 19:00 pe YouTube. Membrii formației vor urmări filmul alături de fani și vor răspunde în timp real la comentariilor de pe chat.  
 
Cele mai interesante momente trăite de membrii trupei VUNK sunt așternute într-un documentar extrem de emoționant, realizat cu ajutorul fanilor și a poveștilor personale. Toate perioadele carierei, începând cu binecunoscuta “Cântare a României”, din 1988, au fost împletite cu momentele importante din evoluția trupei, subliniind cât se poate de frumos prietenia, încrederea și suportul în orice împrejurare.

Un documentar cu lecții de viață 


“Jur să spun adevărul” pune accent pe visele care trebuie urmate până la capăt, indiferent de obstacole, care, în final, se dovedesc a fi lecții de viață de care trebuie să ținem cont. Să fii autentic și să asculți glasul inimii, fără a te lasă copleșit de judecați și păreri străine.
 
Documentarul va fi disponibil doar în timpul live-ului, ulterior fiind scos de pe YouTubeși va putea fi accesat aici:

UN SITE DE MUZICA