LOADING

Type to search

RCAST.NET
Trupe

VIDEO: VUNK te îndeamnă să ai curaj şi spune „Ajunge” într-un nou videoclip

Share

După ce VUNK a celebrat anul trecut două decenii și jumătate spuse în două ore și jumătate prin muzică, într-un concert incendiar la Sala Polivalentă, trupa lansează piesa „Ajunge”, cu un proiect video înregistrat în timpul concertului aniversar „Deja Vu”.

Piesa este extrasă de pe materialul discografic „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului”. 

Cântecul ăsta a fost scris acum un an ca un dublu dialog pe care îl ai și cu tine însuți, dar și cu persoana care te face sâ strigi “Ajunge”. Este un cântec care îndeamnă la curaj, la speranța pe care o aduce o alegere sau o schimbare. În contextul în care ne aflăm cu toții acum piesa asta capătă alte sensuri. Lumea se schimbă definitiv și viețile noastre la fel. Eu cred că în bine, pentru că acum e timpul să spunem “Ajunge” față de tot ce nu era bun în viețile noastre, tot ce nu era al nostru, dar țineam cu dinții să nu pierdem, tot ce voiam să fim sau să deținem, dar nu aveam nevoie, de fapt.”, a declarat Cornel Ilie.  

VUNK a celebrat 25 de ani de existență în 2019, ocazie prin care a lansat un album nou și un concert incendiar la Sala Polivalentă, unde fanii au făcut cunoştinţă cu Domnul Portocaliu şi au fost plimbaţi cu Maşina Timpului prin hiturile lansate de-a lungul anilor.

Cei prezenți la eveniment au putut să ia legătura direct cu Domnul Portocaliu prin Whatsapp, iar acesta i-a invitat pe toți la o sesiune de meet and greet. Zeci de fani au rămas după concert să-i cunoască pe băieți, să ia autografe pe cartea Déjà-vu. 25 de ani de VUNK și pe albumul Domnul Portocaliu și Mașina Timpului și să facă poze cu cei pe care-i admiră, cărora le ascultă muzica și pe care-i aplaudă cu fiecare ocazie.

UN SITE DE MUZICA