LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

AUDIO: Dua Lipa ne face poftă de anii ’80 cu noul single “Break My Heart”

Share

Dua Lipa păstrează influențele disco pe care le-a adoptat odată cu noile single-uri și ne invită încă o dată pe ringul de dans. Noua sa piesă se numește “Break My Heart” și include un sample dintr-un hit INXS.

După un 2018 încununat de premii și colaborări inedite, Dua Lipa pregătește lansarea viitorului ei album. Discul “Future Nostalgia” va apărea pe piață vinerea aceasta, pe 27 martie, până atunci, artista oferindu-ne noi motive să așteptăm cu nerăbdare LP-ul. Cel mai recent single extras este intitulat “Break My Heart” și are puternice arome disco, la fel ca și piesele lansate anterior, “Don’t Start Now” și “Physical”.

Noua piesă a artistei pune sub semnul întrebării orice viitoare relație, incertitudinea având la bază frica de a sfârși cu inima frântă. Melodia conține un sample din hitul INXS “Need You Tonight“, Michael Hutchence fiind menționat pe lista compozitorilor alături de Dua Lipa, Stefan Johnson, Jordan K. Johnson, Andrew Wotman, Andrew Farriss și Ali Tamposi.

Noul single “Break My Heart” va beneficia în curând și de un videoclip, artista anunțând pe Twitter că premiera va avea loc în seara aceasta, în Los Angeles, New York, Londra, Prishtina, Beijing și Sydney.

INFO MUSIC