Bella Hadid i-a rămas în suflet

Când Bella Hadid îi frânge inima, noi toți câștigăm, a scris unul dintre fanii lui The Weeknd, pe YouTube, după ce artistul a lansat la finalul săptămânii trecute cel de-al patrulea album de studio din cariera sa, After Hours.

Selena Gomez i-a frânt inima, dar Bella Hadid i-a rămas în suflet! O spun versurile cu cântec ale lui The Weeknd, cred foarte mulți dintre cei care-i ascultă muzica. 

The Cosmopolitan notează ca versurile de la “After Hours” arată de fapt cât de mult regretă artistul despărțirea de Bella. Încearcă oare astfel să o cucerească din nou? Rămâne de văzut.

Bella si Abel Tesfay erau pe punctul de a se căsători. The Weeknd urma să o ceară de soție. “Sunt atât de îndrăgostiți ”, spunea o sursă pentru Us Weekly în 2018. “O propunere este la orizont”.

Doar că în august 2019, Bella și Abel au anunțat că se despart: “Se află în locuri atât de diferite acum”, declara atunci o sursă pentru E! “Bella se pregătește pentru Fashion Week, iar Abel lucrează mult în studio și repetă pentru primul său rol ca actor”.

Nu este prima oară când fanii, și nu numai, spun că versurile lui The Weeknd sunt despre o fostă iubită. La fel s-a întâmplat cu Heartless, când mai toți au strigat la unison că este despre relațiile cu Bella Hadid și Selena Gomez.

2020 s-a dovedit până acum, muzical vorbind, un an excelent, cu albume si muzică nouă de la patru dintre cei mai în vogă artiști din lume: Selena Gomez, Justin Bieber, Demi Lovato și The Weeknd.

PRO FM