LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

David Bryan, clăparul de la Bon Jovi, testat pozitiv cu noul coronavirus

Share

„Mi-am primit azi rezultatele și țin să vă anunț că am fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Sunt bolnav de o săptămână, dar mă simt mai bine pe zi ce trece. Vă rog să nu vă fie frică! Este o gripă, nu ciuma.

Sunt în carantină de o săptămână și voi mai fi încă o săptămână. Când mă voi simți mai bine, voi face testul iar, să mă asigur că am scapat de virusul ăsta nasol. Vă rog să vă ajutați unii pe alții. Va fi bine în curând, cu ajutorul fiecărui american în parte”, a notat muzicianul.

Bryan nu a menționat cum s-a îmbolnăvit. În săptămânile dinaintea pandemiei, el s-a ocupat de noul său musical de pe Broadway – „Diana”; el a scris versurile și muzica pentru show-ul său despre Prințesa Diana. Premiera spectacolului a fost amânată.

În plan al trupei din care face parte, Bon Jovi au anunțat că vor lansa un nou album – „Bon Jovi 2020” – pe 15 mai și că se pregătesc de un turneu începând cu iulie, dacă toată treaba asta cu noul coronavirus se va sfârși.

În ceea ce-l privește pe solistul band-ului, Jon Bon Jovi este și el la izolare, dar le-a transmis un mesaj fanilor din Chicago, după ce aceștia s-au hotărât să cânte de la balcoane – „Livin’ on a Prayer.”

sursa UN SITE DE MUZICA