LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

VIDEO: HaHaHa Production lansează „Spală-te pe mâini”, un ghid muzical animat pentru spălatul corect pe mâini

Share

HaHaHa Production lansează „Spală-te pe mâini!”, un ghid muzical animat pentru promovarea spalatului corect pe mâini care este prima și cea mai importantă măsură de auto-protecție în lupta împotriva virusurilor. 

Foarte puțini dintre noi știu să se spele așa cum trebuie pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferența între sănătate și boală.”, spune Smiley care a pus la lucru resursele creative ale studioului HaHaHa Production pentru a transmite amuzant un mesaj atât de important zilele acestea pentru toate generațiile.

 Artiștii și producătorii HaHaHa Production își doresc ca „Spală-te pe mâini” să reprezinte un îndemn pentru toți cei care stau acasă zilele acestea să repete pe piesă spălatul corect pe mâini, să se filmeze și să trimită video cât mai multor persoane: „Până ne intră în reflex spălatul corect pe mâini, putem să facem că acțiunea asta să fie distractivă, așa că va invit să va distrați făcând filmulețe cu voi pe piesă noastră în timp ce respectați toți pașii obligatorii din acest proces.”, adaugă Smiley care, întors recent din America, a ales să rămână acasă timp de două săptămâni pentru a se proteja pe el și pe cei din jurul lui și să facă pe conturile sale de Instagram, YouTube, Tik-Tok și Facebook un jurnal de autoizolare cu toate activitățile care îi compun zilele petrecute acasă.   

Oricine își dorește, îl poate suna sau îi poate trimite mesaje foto, video sau text lui Smiley, pentru că acesta și-a ascuns numărul de telefon, cifră cu cifră, în videoclipul de la „Ce mai faci, străine?”, cea mai recentă piesă a sa, aflată de la lansare pe primele locuri în topul celor mai urmărite clipuri de pe YouTube.

Aproape 5000 de persoane i-au scris mesaje și au comunicat cu el prin intermediul numărului sau de telefon: „Acum că tot stau în casă, mă bucur de toate semnele de viață de la voi și încerc să răspund fiecăruia. Și după, mă spăl pe mâini. Corect. Sper că și voi.”, spune Smiley care încearcă să-și folosească muzica și toate resursele creative de la HaHaHa Production pentru a aduce, pe cât posibil, un plus de bine în jurul său.

PROTV