LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Roxen a dat prima declaraţie publică după ce Eurovision-ul a fost anulat

Share

„Îmi pare tare rău că nu vom mai merge în mai, la etapa internaţională de la Rotterdam, însă sănătatea este cea mai importantă şi pe acest lucru trebuie să ne concentrăm cu toţii acum”, a mărturisit artista.

Tânăra în vârstă de 20 de ani le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o și a spus că întreaga perioadă de pregătiri pentru show a fost una din care a avut foarte multe de învățat:

„Mă bucur tare mult că am fost aleasă să reprezint România la Eurovision şi le mulţumesc din suflet tuturor pentru încredere şi pentru susţinere, publicului, compozitorilor şi echipei care este întotdeauna alături de mine. Toată această perioadă de pregătiri a fost una extraordinară, am învăţat foarte multe şi am cunoscut oameni minunaţi.”

Roxen și-a mai sfătuit fanii să aibă răbdare și să se informeze corect. Ea își va păstra optimismul și va profita de această perioadă pentru a face muzică în continuare:

„Este un moment dificil pentru noi toţi, însă cu răbdare şi cu o informare corectă putem trece peste el şi ne putem relua toate activităţile. Şi, de ce nu, să ne revedem la ESC2021.

Eu voi continua să fac muzică în toată perioada următoare şi îmi doresc să ne auzim cu bine cât de curând. Şi, bineînţeles, voi continua să promovez şi să cânt toate cele 5 piese, «Alcohol You», «Beautiful Disaster», «Cherry Red», «Colors» şi «Storm». Multă sănătate tuturor!”

sursa UN SITE DE MUZICA