LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Ce băiat e Smiley: artistul a făcut un video în care ne povesteşte cum e viaţa lui la izolare

Share

Artistul a fost plecat cu o parte din echipa lui de la HaHaHa Production (Șerban Cazan și Lucian Nagy) în Los Angeles, unde a făcut muzică, iar când s-a întors înapoi în țară a intrat direct la autoizolare, alături de ei.

Momentan, Smiley este la Cernica, de unde a făcut video-ul de mai jos, încărcat de good vibes și zen. Omul ne-a povestit despre faptul că se simte bine, că are grijă de el și că se gândește la toată lumea.

De fapt, a început prin a ne spune că suntem „puternici și minunați.” Smiley este un exemplu pozitiv de influencer, care nu-și dă cu părerea despre coronavirus, care nu instaurează panică printre fani și care ne îndeamnă să rămânem sănătoși, atât fizic, cât și psihic.

A repetat informațiile venite de la autorități: să stăm acasă și să evităm, pe cât posibil, să intrăm în contact cu alți oameni.

Ne-a încurajat să ne creștem imunitatea, dar și speranța, pentru că doar așa vom fi neînfricați, așa cum a fost poporul nostru de-a lungul anilor.

A mai precizat că trăim vremuri în care ideal este să distribuim mesaje de încredere și speranță, pentru că toți avem nevoie de aceste lucruri.

Adevărul este că, urmărindu-l, te ia așa o stare de bine, deoarece îl vezi cât de calm și uman este, iar asta duce doar la lucruri bune, nu zici?

În final, Smiley ne-a adus aminte că dacă-i găsim numărul de telefon ascuns în clipul piesei „Ce mai faci străine?” putem să-l sunăm și să vorbim cu el pe WhatsApp. Ah, și a promis că ne ține la curent cu viața lui la izolare. Cool, huh?

Bravo, ne place atitudinea ta!

sursa UN SITE DE MUZICA