LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

Roxen, reprezentanta României la Eurovision, dezvăluie secrete de familie: ”Când m-am născut, medicii i-au spus mamei mele că voi fi cântăreață”

Share

Într-un moment în care incertitudinea e singurul ”reper”, Roxen, reprezentanta României la Eurovision, are speranța că lucrurile se vor rezolva până în luna mai și se va bucura de succes în marea finală. Cine este de fapt Roxen și cum arată viața ei din spatele scenei, ne spune chiar tânăra de 20 de ani în interviul de mai jos.

Libertatea: Felicitări în primul rând pentru participarea la Eurovision. E un concurs la care ai aspirat de mică sau nici nu îndrăzneai să visezi vreodată că vei ajunge să reprezinți România la o astfel de competiție?

Roxen: Mulțumesc. Când eram mică, participam la concursuri de muzică și la festivaluri și mă uitam la Eurovision împreună cu mama mea. Visam că într-o zi voi cânta și eu pe o scenă atât de mare, însă nu îndrăzneam să mă gândesc că acest lucru se va întâmpla atât de repede și că voi putea reprezenta România într-o competiție atât de importantă.

Mereu a fost o presiune mare pe artiștii care ne-au reprezentat la Eurovision. Crezi că vei face față acestei presiuni?

Din momentul în care am aflat că eu voi reprezenta România la Eurovision, am început să mă pregătesc zilnic pe toate planurile. Este o responsabilitatea uriașă, dar învăț lucruri noi în fiecare zi, simt că devin mai puternică, mai responsabilă și mai determinată să reprezint România la cel mai înalt nivel.

Continuarea interviului pe LIBERTATEA