LOADING

Type to search

RCAST.NET
Stars

VIDEO: Lizzo a postat o meditaţie pentru toată lumea, pentru a ne calma de grijile cauzate de coronavirus

Share

Artista a realizat o meditație în masă via contul ei de Instagram. Video-ul de 30 de minute de mai jos ne-o prezintă pe Lizzo în timp ce cântă la flaut și ne vorbește calm despre cum lucrurile se vor rezolva de la sine, în cele din urmă. Important este să nu ne pierdem speranța.

„Putem, de multe ori, să simțim multe pe planeta asta și mai ales în prezent. Frica poate împărți foarte multă ură și energie negativă. Vreau să le ofer puțină putere și credință tuturor și să vă zic că aveți putere. Toți avem putere. Aveți puterea de a elimina frica. Avem puterea de a reduce frica care este în creștere”, a spus Lizzo.

Ea a mai povestit cum se gândește să-i ajute pe elevii care se bazau pe prânzurile gratuie, acum că școlile sunt închise. Apoi a continuat să vorbească despre optimism, bunătate și unitate.

„Aceasta este o pandemie foarte serioasă. Este un lucru foarte serios pe care-l experimentăm împreună. Chiar dacă este un lucru bun sau un lucru tragic – ceea ce vom avea întotdeauna este sentimentul că nu suntem singuri. Întotdeauna vom fi conectați pe această planetă.”

Artista i-a mai ghidat pe fani cu tehnici de respirație și mantre pozitive. Dacă ai nevoie de puțin calm & chill la tine în suflet, atunci dă play la video-ul de mai jos. Way to go, Lizzo!

https://www.instagram.com/tv/B9rq0CJh3y2/?utm_source=ig_embed

sursa UN SITE DE MUZICA