LOADING

Type to search

RCAST.NET
Noutăți

Bosquito anulează toate concertele din cauza coronavirusului Citeşte întreaga ştire: Bosquito anulează toate concertele din cauza coronavirusului

Share

Trupa românească Bosquito și-a anulat concertele pe care le avea în următoarea perioadă în cadrul turneului aniversar în mai multe orașe din țară.
Măsura a fost luată de membrii trupei din cauza epidemiei de coronavirus. „Următoarele concerte Bosquito se vor reprograma pentru perioada de după depășirea pericolului de epidemie. Nu facem acest anunț cu inima ușoară având în vedere că eram în turneul aniversar de 20 de ani, multe dintre concerte erau cu biletele epuizate și ne doream foarte mult să sărbătorim acest moment împreună. Sănătatea noastră, a tuturor, este însă mai importantă decât orice altceva”, a anunțat Bosquito într-o postare pe pagina de Facebook.
Concertele vor fi reprogramate, iar biletele achiziționate deja rămân valabile. Cei care nu mai doresc să participe își pot primi banii înapoi. Trupa brașoveană a început, pe 1 februarie, un turneu aniversar, la împlinirea a 20 de ani de la înființare și urma să aibă concerte până în luna mai în mai multe orașe din țară, în Pitești, Oradea, Sibiu, Satu Mare, Brașov, Târgu Mureș, București, dar și într-un oraș din Franța.

sursa LIBERTATEA