LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Videoclip oficial: Carla’s Dreams – Gust Amar | Nocturn: Act 9

Share

Carla’s Dreams continuă povestea proiectului Nocturn cu actul 9, respectiv o piesă intitulată ”Gust Amar”. Melodia vine acompaniată de un videoclip regizat de Roman Burlaca.

Piesa promisă din mai de Carla’s Dreams, “Gust Amar“, ajunge la public la început de august, împreună cu un mesaj din partea formației.

“Vorba aceea – diamantul căzut în noroi tot diamant rămâne, iar praful ridicat până la cer – tot praf.
V-am cuprins ,)”, a scris Carla’s Dreams pe Facebook.

Gust Amar” este compusă de Carla’s Dreams și Alexandru Cotoi și face parte din seria Nocturn, un proiect muzical și video în 10 acte inițiat de Carla’s Dreams. În fiecare dintre videoclipuri urmărim câte o frântură din trei povești de dragoste care se desfășoară în paralel. Pe parcursul seriei am văzut cum trei prieteni se îndrăgostesc de trei femei frumoase și evoluează în relații cu ele.

După trei concerte sold out la Arenele Romane, Carla’s Dreams a cântat în mai pentru prima dată la Romexpo, în fața a 8500 de fani, în show-ul “Nocturn”, o experiență începută în online cu piese și testimoniale lansate de-a lungul a 200 de zile, și care a continuat cu un eveniment pe care publicul nu îl va uita prea curând.

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Grupul susține concerte sold out atât în România, cât și în străinătate.

Sursa: infomusic.ro