LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

A fost lansată o versiune pierdută a piesei „Time Waits for No One”, semnată Freddie Mercury, şi este absolut superbă

Share

Moștenirea lăsată în spate de Freddie Mercury este nemuritoare. Recent, cei de la Universal Music au făcut public un video pentru varianta nelansată a piesei „Time Waits for No One”, iar fanii au un motiv de bucurie.

Melodia sună absolut superb, deoarece putem auzi vocea regretatul artist, acompaniată doar de un pian, spre deosebire de varianta dramatică și oficială, lansată în 1986.

Universal a făcut o declarație prin care a spus că prietenul și producătorul lui Mercury, Dave Clark, s-a asigurat să scoată această melodie din arhive:

„Dave Clark nu a uitat niciodată melodia interpretată de Freddie la Abbey Road Studios, în 1986. Sentimentul pe care l-a avut în cadrul repetiției originale, care i-a dat fiori, nu s-a pierdut de-a lungul anilor și mereu și-a dorit să audă din nou cântecul original – Freddie la voce, acompaniat doar de Mike Moran la pian. După îndelungi căutări în arhivă, a găsit-o, în sfârșit.”

Înregistrarea a fost făcută cu luni înainte de Live Aid – fără backing vocals, tobe și chitară, versiunea de mai jos se transformă într-o baladă sensibilă și tragică. Încă un reminder care ne demonstrează talentul fantastic pe care l-a avut artistul.

Sursa: unsitedemuzica.ro