LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Videoclip oficial: Cabron feat. Andra – Doamna şi Vagabondul

Share

Andra şi Cabron se reunesc pe piesa “Doamna şi Vagabondul”, un potenţial hit al verii. Melodia primeşte un videoclip cu o poveste clasică a străzii, în care el este un băiat rău, iar ea este alături de el la bine şi la greu. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

După succesul colaborării “Niciodată să nu spui niciodată”, Andra şi Cabron se reunesc pe piesa “Doamna şi Vagabondul”. Clipul spune povestea unui cuplu format dintr-un mafiot, care ajunge acasă rănit şi este pansat de iubita sa. Avem acţiune la cazino, schimburi de valize şi gloanţe, dar după tot haosul Carbon revine acasă, la cea dragă.

Andra este latura feminină a acestei creaţii, care temperează avântul nebunesc al interlopului, jucat de Cabron. Artistă cântă despre dorinţa de a fi minţită, pentru a nu afla cele mai sordide aspecte din viaţa alesului. Când acţiunile ilegale ale personajului masculin se revarsă în viaţa de cuplu, jumătatea feminină este pusă în faţa realităţii crude.

Cu poliţia în faţă şi Cabron fugit din faţă ameninţării, Andra rămâne cu dorinţa de romantism, flori şi… minciuni. Noul single este creat de către HaHaHa Production şi Cat Music, plus Andra Records. De muzică s-au ocupat Şerban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Cabron şi Smiley. Versurile sunt scrise de Cabron şi Smiley, iar videoclipul este regizat de Iulian Moga.

O poveste veche de când lumea, atracţia fetei cuminţi faţă de bad boy primeşte un twist modern, de 2019. Povestea cu gangsteri nu are totuşi un final tragic, ci unul deschis, cu protagonistul alegând calea uşoară, fuga.

Cabron apărea la finalul lui 2018 pe o altă colaborare de succes, cu JO, “Cu Inima”. Rapperul a lansat de altfel un album nou în 2018, “Gemeni”, care stă sub semnul dualităţii care defineşte această zodie: personajul pozitiv şi negativ, două într-unul singur.

Andra cânta despre “Supereroi” în luna februarie a acestui an, o piesă compusă de Irina Rimes şi însoţită de un videoclip în care juca Ilie Dumitrescu Jr. Jurată nouă la “Vocea României”, Andra şi-a disputat câteva dintre cele mai mari talente cu Irina Rimes la ultimul sezon de “Vocea”. Artista este şi jurat al emisiunii “Vocea României Junior”, dar şi la “Românii au talent”.

Sursa: infomusic.ro