LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Connect-r a lansat “Perfect” cu 3 zile inainte de primul sau concert de la Sala Palatului

Share

Cu 3 zile inainte de marele concert „Eu sunt Stefan”, Connect-R a lansat in premiera la Morning Zu cea mai noua piesa, „Perfect”.
Despre concertul „Eu sunt Stefan” trebuie sa stii ca este petrecerea pe care Connect-R o organizeaza de ziua lui. Cea de-a 37- a aniversare si-o va petrece pe scena impreuna cu prietenii din muzica, dar si cu fanii care vor sa-i fie alaturi in cadrul primului sau concert la Sala Palatului. Evenimentul are loc pe 9 iunie 2019, de la ora 20:00.

Connect-R – artistul e doar o parte din Stefan – omul si consider ca le datorez celor ce l-au facut <> pe Connect-R sa vada mai de aproape si omul din spatele povestilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani sa sustin primul meu concert la Sala Palatului pentru ca abia acum am reusit sa ma cunosc cu adevarat, dupa ce am fost si sus si jos si m-am observat in ambele ipostaze. Ce mod mai frumos de a imi sarbatori ziua de nastere decat alaturi de cei care m-au facut cine sunt astazi?! E pentru prima oara cand de ziua mea voi avea si familia, si prietenii, si fanii intr-un singur loc“, a declarat Connect-R.

Sursa: star-gossip.com