LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Urmărește 3 videoclipuri noi ale Innei, dintre care unul lansat în exclusivitate pe Billboard – VIDEO

Share

Inna continuă promovarea albumului “YO” lansând trei videoclipuri noi: “Te Vas”, “Fuego” și “Gitana”. Clipul piesei “Te Vas”, în care o vedem pe artistă realizând o coregrafie impresionantă, a fost lansat în exclusivitate cu reputata publicație americană Billboard.

Inna în videoclipurile ”Gitana”, ”te Vas” și ”Fuego”

INNA lansează astăzi (31 mai) albumul “YO“, un material sincer, intens, scris din suflet, cu multă iubire și sinceritate. Cele 11 melodii de pe noul LP sunt compuse chiar de artistă, producția fiind semnată de David Ciente, cu care INNA a mai colaborat pentru piesele “Ruleta“, “Gimme Gimme” și “Nirvana“.

Lansarea discului “YO” este întâmpinată de trei videoclipuri noi, realizate pentru piesele “Te Vas“, “Fuego” și “Gitana“. Ca și celelalte clipuri dezvăluite de pe acest material, și noile video-uri au fost filmate și regizate de Alexandru Mureșan și Bogdan Păun de la NGM Creative.

În videoclipul “Te Vas“, ce a fost lansat pe 30 mai în exclusivitate pe BillboardINNAși-a dorit să danseze, astfel rezultând niște imagini puternice, care susțin melodia și mesajul piesei prin mișcări de dans contemporan. Coregrafia este realizată împreună cu Dragoș Istvan, dansator și coregraf.

“Este una dintre piesele mele de suflet (deși îmi plac toate de pe acest album), o poveste pasională de dragoste. Mi-am dorit ca videoclipul să fie diferit față de altele de pe albumul “YO”. Sunt foarte bucuroasă de cum a ieșit și le mulțumesc celor de la NGM Creative, dar și lui Istvan”, a spus INNA.

VIDEOCLIP: INNA – “Te Vas”

În videoclipul “Fuego“, INNA poartă o rochie superbă de la Dolce & Gabbana, de inspirație latină, iar în videoclipul “Gitana“, are o ținută gipsy full Gucci.

VIDEOCLIP: INNA – “Gitana”

VIDEOCLIP: INNA – “Fuego”

Albumul “YO” este în limba spaniolă și este lansat cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

“YO” include 11 piese, fiecare spunând povestea unui alt personaj și a unei alte stări, pe care INNA simte că le-a trăit în altă viață. Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alex Mureșan – DoP), producție video Loops Production.

Sursa: infomusic.ro