LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Videoclip oficial: Carla’s Dreams – Te-ascund în vise

Share

Carla’s Dreams revine cu o nouă piesă de pe “Nocturn”, intitulată “Te-ascund în vise”. Melodia a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams, iar videoclipul a fost filmat și regizat de BRFilms (George Secrieru și Roman Burlaca).

Seria Nocturn este un proiect muzical și video în 10 acte inițiat de Carla’s Dreams. Marele final și reîntregirea bucăților de puzzle va avea loc pe 18 mai la concertul de la Romexpo. În fiecare dintre videoclipuri urmărim câte o frântură din trei povești de dragoste care se desfășoară în paralel. Pe parcursul seriei am văzut cum trei prieteni se îndrăgostesc de trei femei frumoase și evoluează în relații cu ele.

Videoclipul este produs și regizat de aceeași echipă fidelă Carla’s Dreams, BRFilms (George Secrieru și Roman Burlaca). Angoasa trăită de personajul masculin din acest episod al seriei Nocturn este cea de a-și vedea femeia iubită cum flirtează cu alți bărbați.

De la pasiune la suferință, cu tot tacâmul, fiecare dintre povești are nuanța sa, punând în evidență diferite emoții intense și trăiri ale personajelor masculine în raport cu femeile. Iată ce declară Carla’s Dreamsdespre piesa “Te-ascund în vise”:

Aceasta este o piesă adresată memoriei mele mediocre, slabe. Care a furat o parte atât de mare din mine, o parte atât de mare din trecut, din oameni, din muzică și literatură. Sau poate… este adresată soartei care a transformat o femeie exemplară într-o ușuratică, cu scopuri superficiale, goale, deși atât de simplu de atins. Sau poate…

Despre o amintire… aici nu voi spune cui îi e adresată, e atât de evident. Despre cineva care doar în vise mai poate exista. Dar pe ea… literatura, femeia și un suflet pereche… o voi ascunde în vise.

Noaptea noastră va avea 10 episoade. Acesta este al VI-lea. Deci încă 4 până la concertul de pe 18 mai de la RomExpo! Va fi cu voi, va fi cu noi, deci va fi mare și frumos

Carla’s Dreams pregătește primul mare concert de anvergură al proiectului – “Nocturn“, programat să aibă loc pe 18 mai la Romexpo. Delia este cel mai recent invitat special anunțat. Artista are o colaborare strânsă cu Carla’s Dreams, lucrând împreună pentru piese precum “Cum ne noi“, “Inima“, “Da, mamă“, “Fata lui tata“, și fiind totodată colegi în juriul show-ului X Factor România.

Delia a lansat de curând piesa “Rămâi” cu The Motans, care se menține pe primul loc în topul YouTube Trending, și se află în turneu național cu show-ul “Acadelia”, după cele trei seri de evenimente de la Sala Palatului din toamna anului trecut.

La show-ul Nocturn de la Romexpo vor mai fi invitați ANTONIA, Mark Stam și Vanotek. Biletele pentru concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 59 și 300 de lei.

Sursa: infomusic.ro