LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Madonna va cânta la Eurovision 2019 pentru 1 milion de dolari

Share

Madonna va avea o reprezentație în cadrul Eurovision Song Contest 2019, în mai, la Tel Aviv, conform organizatorilor European Broadcasting Union. 

Zvonurile legvate de apariția vedetei pop pe scena Eurovision 2019 au apărut înca din luna februarie, când milionarul Sylvan Adams a transmis că vrea să încheie un contract prin care să o aducă pe regina muzicii pop la Tel Aviv. 

Onorariul vedetei americane l-a costat pe omul de afaceri si filantropul israelian,Sylvan Adams, aproximativ 1 milion de dolari.

Cine este misteriosul milionar?

Sylvan Adams este un miliardar născut și crescut în Canada, care trăiește în Israel din anul 2015. Banii afaceristului vin în principal din afaceri imobiliare, iar o parte din profit îl redirecționează către evenimentele sportive, precum cursa de biciclete „Giro d’Italia Big Start“, care a avut loc an ul trecut în Ierusalim. De asemenea, a donat recent 5 milioane de dolari organizaţiei nonprofit „SpaceIL“, care se află în spatele iniţiativei cu primele nave spaţiale israeliene.

Legătura reginei pop cu țara sfântă

Madonna are o istorie destul de lungă cu Israelul și Iudaismul. În 2004, și-a adoptat numele ebraic Esther. De asemenea, aceasta are o legătură cu Kabbalah, o școală despre iudaism. Madonna a avut numeroase concerte în Israel, unde deține și o proprietate în valoare de 20 de milioane de dolari. Prima dată, ea a cântat în 1993 şi a revenit în 2009 şi 2012.  

Reprezentația Madonnei la Eurovision 2019

Madonna va cânta, cel mai probabil, două piese, între care o compoziţie nouă. Producătorii show-ului au avut discuţii îndelungate cu artista în legătura cu lansarea noii piese, deoarece aceasta ar conţine și un mesaj politic. Este aşteptat ca Madonna să fie însoţită de 160 de persoane la Tel Aviv.  Acesta va reprezenta al patrulea recital al Madonnei în Israel. 

Sub sloganul „Dare to dream“Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala, pe 18 mai. La ediţia cu numărul 64 a competiţiei muzicale, alături de România, vor participa 40 de ţări, după ce Ucraina a renunţat. România va intra în concurs în a doua semifinală, fiind reprezentată de Ester Peony, cu piesa „On a Sunday”.

Sursa: unsitedemuzica.ro