Lyric Video: Liviu Teodorescu – De Ce Fumezi în Casă?

Liviu Teodorescu a lansat o nouă piesă de pe EP-ul “Lista de păcate”: “De ce fumezi în casă?”. Este un track leneş şi jucăuş, o baladă de cântat pe acoperişuri încinse de soare. Melodia primeşte un videoclip cu versuri, cu un fundal retro, pe care vă invităm să îl vizionaţi în articol.

Dacă Smiley ne-a pus eterna întrebare “De unde vii la ora asta?”, Liviu Teodorescu ne întreabă “De ce fumezi în casă?”. Totul este ilustrat în lyric video cu o mână umană de un roşu aprins, cu o pereche de inele care o fac să pară aproape bionică. Fumatul este fructul oprit şi interzis, o metaforă pentru micile tabieturi ale celui drag, care ne enervează, dar le şi adorăm.

Piesa lui Liviu poate fi luată atât la literă, ca o campanie anti fumat, cât şi metaforic, ca încercarea de a alunga amintirea obiceiurilor negative ale celei drage. Single-ul este extras de pe albumul “Lista de păcate”, primul material discografic al muzicianului. Acest track anticipează finalul albumului pe care artistul l-a făcut public piesă cu piesă, începând cu luna octombrie a anului 2018.

Pe parcursul a 6 luni am putut asculta creaţii melancolice, romantice, visătoare şi pline de vibraţii senzuale. Totul începea cu lansarea piesei “Rochia ta”, iar după Liviu Teodorescu a lansat câte o piesă în fiecare zi de joi a fiecărei luni. EP-ul include 7 piese noi şi un bonus track, piesa care dă şi numele albumului, “Lista de păcate”, o colaborare cu Killa Fonic.

Liviu a compus integral cântecele de pe EP în studioul său, LiTE Music, iar acele piese sunt disponibile pe platformele de streaming. În ultimele luni am putut asculta melodii noi precum “Luna Plină”, “Sare Coarda” (împreună cu NOSFE), “Patul Tău” sau “A Nimănui” (cu Matteo şi What’s Up).

Artistul îşi începea cariera muzicală odată cu apariţia la emisiunea de talente “Vocea României”. Ulterior a devenit cunoscut prin hituri ca “Gelos”, “Eşti piesă” sau “Obsesie”. A colaborat cu vloggeri şi bloggeri pentru realizarea videoclipurilor sale, de la Sânziana Negru la Cristina Ich, Alina Ceuşan şi Laura Giurcanu.

Sursa: infomusic.ro