LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Videoclip oficial: Ariana Grande & Victoria Monét – Monopoly

Share

Ariana Grande și buna ei prietenă Victoria Monét lansează primul videoclip împreună, un clip simplu despre prietenie și încredere, care arată atitudinea relaxată cu care cele două abordează viața.

De 1 aprilie Ariana Grande și  Victoria Monét au lansat un primul lor clip oficial în duet, o colaborare deja așteptată după mai multe apariții împreună. Videoclipul pentru piesa “Monopoly” nu este o păcăleală, ci o combinație de relaxare, parodie și atitudine de superioritate și incitare.

Contrar trendului de videoclipuri profesioniste și scumpe obișnuite starurilor de renume internațional, Ariana și Victoria au ales de data asta să meargă pe varianta home video, să filmeze pe terasa unui bloc cu camere manuale, exact ca două adolescente care se joacă. Vorbim despre un alt trend.

Din videoclip nu lipsesc, totuși, vestimentațiile de spectacol, bling-blingul și micile coregrafii. Ariana și Victoria folosesc efecte cu emoji-uri și replici obișunite pe canalele de comunicare online pentru a ilustra modul în care cele două prietene dau la o parte negativitatea și primesc părțile bune în viața lor.

Putem identifica și potențiale controverse, precum versul “I like women and men” (trimitere la bisexualitatea celor două) și momentul în care Ariana dă cu pumnul la diverse neplăceri scrise sub formă de text, printre care se află și numele lui Trump.

În piesa și videoclipul Monopoly, cele două femei își exprimă atitudinea lejeră față de viață și prietenia una față de cealaltă, exact cum fac două puștoaice-surori care își iau lumea în cap cu încredere și nu le pasă de nimic.

Ariana Grande a postat videoclipul pe Twitter spunând că este o odă pentru fani, iar Victoria și-a exprimat ca răspuns iubirea și recunoștința față de prietena ei și toată susținerea pe care i-a arătat-o.

Anul 2019 este în mod cert unul foarte rodnic pentru Ariana, cu albumul “Thank U, Next”, care a debutat direct pe locul 1 în Billboard și cu un nou record stabilit în luna februarie: femeia cu cele mai multe piese (11 la număr) aflate în același timp în UK Top 40.

Sursa: infomusic.ro