LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Marius Moga a colaborat cu Icona Pop și R3hab la piesa “This is how we party”

Share

După colaborările cu Maroon 5, Train, Lumidee, Hillary Duff, RBD și alții, Marius Moga revine cu încă un proiect internațional, acesta fiind co-autor pe single-ul “This Is How We Party”, lansat de R3HAB și Icona Pop.

Marius Moga a lucrat la piesa “This Is How We Party”, alături de Nick Audino, Aino Jawo, Caroline Hjelt, Claus Christiansen, Lewis Hughes, Remee Jackson și Simon Hassle. Refrenul piesei reprezintă o bucată din “imnul petrecerilor” lansat în anii ’90, cu același titlu, de S.O.U.L.

Billboard a publicat un review în care descrie “This Is How We Party” ca fiind genul de piesă de party care îți șterge orice urmă de încruntare de pe față.

Melodia se bucură deja de succes, având peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube și peste 4 milioane de stream-uri. “This Is How We Party” urcă tot mai sus în topurile muzicale din peste 25 de țări, ocupând în toate aceste teritorii un loc în top 20. La nivel mondial, piesa ocupă locul 9 în topul celor mai distribuite piese în playlist-urile New Music Friday.

“Mă bucur că Nick Audino, producător australian stabilit în LA, cu care mă știu și lucrez de mulți ani, m-a invitat să lucrez pe piesa asta. E o realizare importantă să fiu co-autor pe această piesă.”, a declarat Marius Moga.

Nick Audino este un compozitor de succes din LA, care a lucrat la piese lansate de Post Malone, Rihanna, Demi Lovato, Ty Dolla Sign, Future și alții.

Marius Moga și echipa DeMoga Music s-au concentrat în ultimii ani pe lansări și sesiuni internaționale. Proiectul Morandi se bucură de succes în peste 20 de țări, cu piesa “Kalinka”. Proaspăt lansat este și remix-ul oficial al piesei, în colaborare cu renumitul DJ turc Burak Yeter. ZADI și Irina Flow, artiste DeMoga Music, au lansat “Your Attention”, piesă deja preluată de către radiouri din Europa de Est. Ciprenko lansează piesă “Ohana” featuring T.Y.A, fiind urmați și de alte nume de artiști DeMoga Music care vor debuta anul acesta cu piese și EP-uri internaționale.

Sursa: infomusic.ro