LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Videoclip oficial: Amna x Keed – Ce rămâne de făcut

Share

Amna revine cu o piesă nouă, “Ce rămâne de făcut”, pe care cântă împreună cu rapperul Keed. Acest track pop primeşte un videoclip filmat într-o sală de antrenamente de box şi arte marţiale. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

Noul single, “Ce rămâne de făcut” este compus de Amnaîmpreună cu Liviu Teodorescu, Ionuţ Vasilache şi Ioniţă Bogdan David. Amna cântă despre iubirea la timpul trecut, momentul acela când relaţiile întâmpină probleme şi cei doi nu se mai înţeleg. Artista apare într-o sală de antrenamente, lângă un sac de box şi într-un decor urban.

Keed, component al trupei Şatra B.E.N.Z îşi face intrarea în clip în mod spectaculos, cu mănuşi de box în flăcări. Rapperul cântă pe un fundal în flăcări, în varianta nocturnă şi iluminată de neoane a sălii de fitness. Muzicianul ne prezintă perspectiva masculină a iubirii despre care cânta Amna, cu probleme de comunicare.

Negativul este unul cu percuţie subtilă, un bas plin de ritm şi sample-uri vocale bine mixate. Despre această colaborare Amna a declarat următoarele:

Eu şi Liviu Teodorescu eram în avion când mi-a arătat acest refren. M-a cucerit din prima. Apoi am intrat în studio şi a urmat construcţia piesei alături de Yoghi, un bun prieten de-ai noştri, şi Keed. Sunt foartă mândră de acest proiect şi mă regăsesc cu totul în acesta piesa. Videoclipul este unul de imagine, iar datorită lui Silviu Mindroc, un profesionist desăvârşit, totul a decurs absolut minunat la filmări.

Keed s-a declarat la rândul său încântat de armonia de la filmări şi înregistrări:

E prima oară când lucrez la un single şi nu întâmpin absolut nici un obstacol. Armonie totală – de la scris la înregistrat, până la filmări şi la produsul final. Pur şi simplu nu am ce să zic în afară de faptul că sunt fericit că fac parte din acest proiect.

Amna ne fermeca cu puţină vreme în urmă cu piesa “14 Februarie”, lansată la timp pentru Ziua Îndrăgostiţilor. La final de 2018 am putut asculta şi melodia “E Sărbătoare Acum”, în care artista întâmpina Crăciunul lângă şemineu şi brad. Muziciana a cucerit publicul cu piese precum “Tell me why”, “În oglindă” (feat Robert Toma) sau “Arme” (cu What’s UP).

Artista a strâns milioane de vizualizări pe YouTube cu release-uri ca “De Câte X Vrei tu” şi “Aproape cel mai departe”.

Sursa: infomusic.ro