LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Videoclip oficial: Andra – Supereroi

Share

Andra lansează un nou single în limba română, o piesă de dragoste intitulată ”Supereroi“. Melodia este compusă de Irina Rimes și vine acompaniată de un videoclip în care Ilie Dumitrescu Jr. joacă rolul iubitului Andrei.

Videoclipul piesei ”Supereroi” a fost filmat într-un decor spectaculos, în Palatul Ghica Victoria, din București. Regizorul Roman Burlaca a gândit producția ca o poveste de dragoste contemporană și, în același timp, atemporală, punând accent pe momentele dificile, desprinse din realitate, care definesc o relație autentică de dragoste.

În videoclipul ”Supereroi” apare Ilie Dumitrescu Jr

Andra apare în clip alături de Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, cunoscut drept Toto. Tânărul actor, care s-a remarcat cu rolurile sale din ”Un pas în urma serafimilor” și ”Hackerville”, este student la actorie în Londra și a zburat de pe o zi pe alta la București ca să filmeze alături de Andra.

”A fost o plăcere să lucrez cu Andra, ea și Cătălin sunt doi oameni minunați. Melodia este foarte frumoasă, vocea Andrei fiind perfect pusă în valoare. Mesajul transmis e că trebuie să ne găsim puterea de a merge mai departe chiar și atunci când lucrurile într-o relație tind să nu meargă în direcția în care trebuie”, a mărturisit Toto.

Filmările au durat o zi și Andra a schimbat trei ținute, dar și mai multe coafuri, care îi pun în valoare feminitatea și senzualitatea.

”Orice relație are parte de provocări și cu toții suntem, de fapt, ”Supereroi” când iubim și facem povestea de dragoste să meargă mai departe, indiferent de greutăți. Eu nu cred că dragostea durează trei ani, ci cât o facem noi să reziste, chiar dacă există momente de neliniște, de suspin, de întrebări, dar și de gust amar. Iubirea ne aruncă la pământ, dar tot ea ne ridică”, a declarat Andra.

Anterior acestei melodii, Andra a lansat în colaborare cu Descemer Bueno, Enrique Iglesias și El Micha piesa ”Nos Fuimos Lejos“. Melodia a ocupat mult timp locul 1 în trending pe YouTube și a strâns peste 43 de milioane de vizualizări în doar cinci luni de la lansare, fiind difuzată și în străinătate: în Anglia, Spania, Italia sau Columbia, dar și în Japonia.

Sursa: infomusic.ro