LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

What’s UP lansează “CuBANii”, o piesă manifest despre puterea banilor și indiferența oamenilor

Share

După ce a cucerit topurile cu hiturile “Bine”, “Taxi” și “La tine”, What’s UP colaborează cu JO și lansează prima să piesă din acest an.

Aseară, artistul a prezentat “CuBANii”, o piesă manifest despre puterea banilor și indiferența pe care oamenii o au fața de lucrurile cu adevarat importante. Single-ul este compus de către artist împreună cu Marius Moga, Robert Toma si JUNO.

Clipul, în regia lui Iulian Moga, îi are ca protagoniști pe actorii Ada Condeescu și Andrei Rosu, care joacă rolul unei familii ce nu este unită în momentele cheie ale vieții lor, dar mai ales ale vieții copilului lor.

Piesă asta a apărut atât de natural, încât nu știu cum s-o explic. Parcă am fost doar un instrument. Subiectul este destul de sensibil pentru mine și cred că a reușit să spună tot ce cred despre bani, sper să inspire și să «învețe» ce este cu adevărat important în această viață”, declara What’s UP.

Joi seara, 07.02.2019, în cadrul evenimentului organizat de Cât Music, artistul a prezentat în avanpremieră prietenilor clipul single-ului “CuBANii.”  În plus, fără să bănuiască ce i se pregătește, What’s UP a fost sărbătorit de familie, dar și de către Smiley, CRBL, Noaptea Târziu, Connect-R, Ana Baniciu, Carine, Andra, Cătălin Măruță, DJ Sava, Shift, Adda, Dorian Popa, Marius Moga, Daragiu Alex (Alpaca Legion), AMI, Raluka și Pepe, câțiva dintre invitații care au fost complici la petrecerea surpriză.

Mai mult decât atât, un colaj de mesaje și urări l-au emoționat pe artist până la lacrimi. Whatzy a încheiat seară alături de trupa să pe scenă și a interpretat piese precum “Iarnă pe val”, “Bine”, “La tine” și “Iartă-mă, mama”. What’s UP a avut un 2018 plin de lansări: “Ora 2”, “Hana”, lansată de Ziua Îndrăgostiților, apoi “Iartă-mă, mama”, un single lansat de Ziua Femeii, urmat de “Doare” și “Cu tine pe mine”.

Sursa: protv.ro