LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Cine sunt cei mai râvniți burlaci din lume în 2019 Citeşte întreaga ştire: Cine sunt cei mai râvniți burlaci din lume în 2019

Share

Revista britanică Tatler a publicat lista celor mai râvniți burlaci din lume în 2019. După mai mulți ani la rând în care a fost în capul listei, prințul Harry lipsește din top ca urmare a căsătoriei cu Meghan Markle. 


Niciun prin din marea Britanie nu este pe lista celor mai râvniți burlaci întocmită de revista Tatler, dar locul băieților prințesei Diana a fost luat de verișorul lor, Harry Louis Spencer, Victonte Althorp. Lista celor mai eligibili burlaci publicată an de an de celebra revistă britanică îi prezintă pe cei mai sexy, bogați și doriți bărbați cu sânge albastru din lume. 


Tinerele care doresc să le calce pe urme lui Meghan Markle sau Kate Middleton vor trebui să se orienteze spre prinți precum Mateen din Brunei sau Nikolai al Danemarcei. Dacă ‘se mulțumesc’ doar cu legături de rudenie cu familiile regale, dornicele îi pot căuta pe unii marchizi, conți sau viconți. Lista celor mai râvniți burlaci cu sânge albastru:

Vicontele Althorp, 24 de ani

Prințul Mateen din Brunei, 27 de ani

Marchizul de Granby, 19 ani

Prințul Constantine Alexios al Greciei, 20 de ani

Prințul Nikolai al Danemarcei, 19 ani 

Sursa: .libertatea.ro