LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

“Taki Taki”, hit-ul semnat DJ Snake feat. Cardi B, Selena Gomez și Ozuna a ajuns la un miliard de vizualizări pe YouTube

Share

“Taki Taki! Rumba!” a fost și va fi multă vreme de acum încolo una dintre cele mai folosite invitații la dans. DJ Snake și echipa sa de colaboratori (Cardi B, Selena Gomez și Ozuna) se încăpățâneză să rămână în topuri și își propun să scrie istorie, celebarând deja un milliard de vizualizări pe YouTube.

Lansat la sfârșit de septembrie 2018, hit-ul “Taki Taki” a debutat ca #1 în clasamentul Hot Latin Songs și și-a menținut poziția fruntașă timp de 13 săptămâni. De asemenea, piesă lui DJ Snake s-a clasat pe prima poziție și în topul Dance/Electronic Songs, iar în prezent se află pe locul 18 în Billboard Hot 100

Având în vedere evoluția amețitoare a acestui hit, este foarte posibil că, în cel mai scurt timp, “Taki Taki” să detroneze fenomenul “Despacito”, al lui Luis Fonsi.

În România, “Taki Taki” a înregistrat un număr incredibil de ascultări, peste 30 de milioane, dovedind că frigul acestei ierni a fost domolit cu succes de aerul caliente adus de colaborarea incendiară dintre DJ Snake, Cardi B, Selana Gomez și Ozuna.

Sursa: protv.ro