LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Povestea ultimului album Beatles va fi adusă pe marile ecrane de celebrul regizor Peter Jackson

Share

55 de ore de filmări şi 140 de material audio de la înregistrarea albumului “Let It Be”, ultimul lansat de trupa Beatles, au ajuns la Peter Jackson, celebrul regizor câştigător de Oscar.

Acesta va realiza un documentar despre ultimele zile ale legendarei trupe, bazându-se pe filmările din perioada 2 și 31 ianuarie 1969, care culminează cu ultimul concert Beatles, de acum 50 de ani, de pe acoperișul clădirii în care își avea birourile Apple Corps Ltd.

Destinate iniţial pentru a fi televizate, imaginile nu au fost difuzate niciodată, cu excepţia concertului de la Londra.

După ce a vizionat materialul, regizorul trilogiei “Stăpânul inelelor” şi-a dat seama că a descoperit o adevărată comoară:

“Cele 55 de ore de filmare și 140 de ore de material audio ne îndreptățesc să credem că filmul va fi ceea ce fanii Beatles visează de multă vreme – va fi precum o mașină a timpului care ne va transporta înapoi în 1969 şi avem ocazia să stăm în studio şi să vedem patru prieteni făcând o muzică extraordinară”, a declarat regizorul „Lord Of The Rings”, Peter Jackson.

“Am fost ușurat să constat că realitatea a fost foarte diferită de mitul din jurul trupei. După ce am văzut filmările și am ascultat înregistrările realizate cu 18 luni înainte ca trupa să se destrame, pot spune că am găsit o adevărată comoară. Să-i vezi pe John, Paul, George și Ringo lucrând împreună nu e numai fascinant, este distractiv, inspirant și surprinzător de intim”.

Pentru moment nu se cunoaşte data la care documenatrul va fi lansat. În paralel cu acest film, o versiune restaurată a producţiei “Let It Be”, realizată de Michael Lindsay-Hogg va putea fi văzută de fanii trupei.

Sursa: magicfm.ro