LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Și mai greu de ucis: Trăistariu s-a înscris la Eurovision 2019 pentru altă ţară

Share

„Povestea Eurovision continuă în 2019”

După ce a anunțat că se retrage din Selecția Națională Eurovision 2019, Mihai Trăistariu revine în concursul care l-a consacrat. Dar nu pentru România! Ci pentru altă țară.

Trăistariu a scris pe pagina personală de Facebook că s-a înscris în cadrul Selecției Naționale pentru Belarus.

Cântărețul va concura cu aceeași piesă cu care s-a înscris și la Selecția Națională Eurovision România 2019, „Baya”, iar Selecția Națională Belarus 2019 va avea loc pe 8 martie.

„Veşti bune pentru fanii mei. Povestea Eurovision continuă în 2019. M-am înscris în Belarus. Să-mi ţineţi pumnii”, a scris el pe Facebook. 

„Eurovision rămâne o poveste… fără sfârşit!”

După ce s-a înscris iar la Eurovision, pentru a zecea oară, după ce a criticat și lăudat concursul, Mihai Trăistariu a decis să se retragă și a explicat pe Facebook de ce a luat această decizie. 

Cântărețul a luat decizia după ce și-a dat seama că nu mai are încredere în obiectivitatea organizatorilor. Cu toate acestea, cântărețul menționează că „Eurovision rămâne o poveste… fără sfârşit!”, după cum am văzut deja. 

În caz că ați uitat, Mihai Trăistariu este unul dintre artștii români care au reușit cea mai bună clasare în concurs – locul patru în anul 2010, cu piesa „Tornerò”. Pe de altă parte, după eșecul de anul trecut, cântărețul declara că nu va mai participa pentru România, ci, mai degrabă, pentru Moldova sau chiar pentru Malta. Dar până la urmă a ajuns în Belarus

Trăistariu a terminat pe locul șapte Selecția Națională de anul trecut, după ce a participat cu piesa „Heaven” și a obținut 1.165 de voturi. 

Sursa: unsitedemuzica.ro