LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Videoclip oficial: Westlife – Hello My Love

Share

Westlife este încă un boy band care revine în 2019, după Backstreet Boys și Take That. Trupa a lansat single-ul “Hello My Love” și dacă vă sună familiar, nu este o coincidență. Piesa a fost compusă de Ed Sheeran pentru acest boy band. Va invităm să urmăriți clipul său în cadrul articolului.

Ed Sheeran este un mare fan Westlife, deci nu ne miră că a compus “Hello My Love” pentru idolii săi. Acesta nu este orice single, ci chiar melodia de revenire a muzicienilor, după 7 ani de pauză. Rezultatul este o piesă pop romantică, cu elemente discrete de EDM și un refren plin de energie și fler dramatic.

Clipul noii piese a fost filmat în Los Angeles. Îi prezintă pe Nicky Byrne, Kian Egan, Mark Feehily și Shane Filan cântând pe un fundal deșertic. Asta în vreme ce se distrează la umbra unui balon cu aer cald.

Când Ed a fost contactat pentru colaborare i s-a cerut să surprindă vibe-ul actului muzical irlandez. Noua piesă a fost produsă de către Steve Mac cu luni înainte ca muzicienii să își anunțe reuniunea. Sheeran a compus de fapt 3 piese pentru trupă, care consideră o onoare faptul că tânărul hit maker le împrumută din talentul său. Muzicienii de la Westlife l-au întâlnit pe simpaticul roșcovan pe vremea când cânta în baruri.

Le povestise că a învățat să cânte la chitară pe hiturile lor și că adoră Westlife. Creatorii hitului “Uptown Girl” au afirmat că s-au simțit ca la primele piese la reuniunea în studio. Printre cei creditați pentru reuniune se numără pe lângă Ed Sheeran și Lady Gaga. Ambii artiști au avut succes comercial cu balade melodice.

Mark Feehily de la Westlife consideră că este un gol în muzica actuală pentru ceea ce poate face trupa. Cântărețul nu vede alte melodii cu feeling real în ultimii ani în afară de Lady Gaga cu piesele din  “A Star Is Born” și producția “The Greatest Showman”, cu track-urile coloanei sale sonore. Ed Sheeran este de asemenea dat ca exemplu pozitiv cu piesa “Perfect”. Westlife speră să aibă noul album gata până la final de 2019.

Compozitorii lui “Flying Without Wings” vor porni într-un turneu de aniversare a 20 de ani în Marea Britanie în acest an. Totul pornește pe 22 mai în Belfast și se încheie pe 6 iulie în Dublin. Va fi primul turneu de la reprezentația de adio din Croke Park în Dublin în 2012.

Irlandezii își începeau cariera în 1998, despărțindu-se în 2012 și reunindu-se în 2018. Simon Cowell a semnat cu muzicienii în Marea Britanie, iar albumul de debut venea în 1999, sub numele de “Westlife”. Formația a vândut peste 55 de milioane de discuri în toată lumea. A atras peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube și 500 de milioane de stream-uri pe Spotify.

Westlife deține și un record în Cartea Recordurilor: primul grup care a atins 7 single-uri consecutive pe locul întâi în topurile din UK.

Sursa: infomusic.ro