LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Macauly Culkin a vorbit despre relaţia cu Michael Jackson la aproape zece ani de la moartea artistului: „Aveam o prietenie normală”

Share

Macaulay Culkin a discutat recent despre relația lui cu Michael Jackson, descriind legătura ca fiind una cât se poate de normală. 

Actorul în vârstă de 38 de ani, cunoscut în special datorită rolului său din pelicula „Singur acasă”, a fost bun prieten cu Jackson, relația lor conturându-se chiar de pe vremea când Culkin avea doar nouă ani. 

Mai mult, actorul a depus mărturie în favoarea lui Michael, în procesul din 2003 în care a fost acuzat că a molestat un copil și a fost ulterior găsit nevinovat, spunând că totul este o înscenare ridicolă. 

Acum, la aproape zece ani de la moartea artistului, amiciția dintre cei doi a fost din nou analizată de Culkin. 

Într-un podcast marca Inside Of You, actorul a mărturisit că Michael l-a căutat pentru că trecea printr-o perioadă încărcată:

E ușor să spui că a fost o relație ciudată. Dar la finalul zilei, eram prieteni”.

Culkin a mai adăugat că puntea de legătură dintre ei a fost reprezentată de faptul că amândoi au avut parte de izolare în copilărie:

Eram un copil fără prieteni. Nimeni de la Școala Catolică nu avea habar prin ce trec, iar el a fost persoana care a înțeles exact și a vrut să se asigure că nu sunt singur”.

Mai mult, el l-a descris pe Michael ca fiind o persoană extrem de amuzantă și a vorbit despre cum făceau farse la telefon împreună.

Era fermecător, amuzant, prostuț”, a spus el. 

Chiar și anul trecut, Macaulay a lămurit publicul despre prietenia lor controversată: 

Îi plăcea că eram tânăr și plin de viață. Îi plăcea să copilărească alături de mine. Nu mi s-a părut niciodată ciudat, nu m-am simțit niciodată inconfortabil”.

Între timp, documentarul „Leaving Neverland”, care prezintă acuzațiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson, a fost inclus în lineup-ul Sundance Film Festival. Reprezentanţii averii lui Jackson au reacționat în urma speculațiilor: „Este încă o producţie cumplită, într-o încercare scandaloasă şi patetică de a exploata şi face bani de pe urma lui Michael Jackson”.

Sursa FOTO: The Mirror

Sursa: unsitedemuzica.ro