LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

INNA începe anul cu o nouă piesă: „Sin Ti”, inclusă pe albumul „YO”, compus integral de artistă

Share

Cum ți se pare noua piesă?

INNA începe anul în forță cu lansarea celei de-a treia piese de pe albumul „YO” care se numește „Sin TI”.

Piesa a fost compusă de INNA și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album, dar și „Gimme Gimme”, „Ruleta”, „Nirvana”. 

„Sin Ti” este o piesă sinceră de dragoste, o declarație directă și emoționantă.

Videoclipul pentru „Sin Ti” a fost filmat cu echipa NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alex Mureșan DoP) și produs de Loops Production.

De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling pentru ținute, Sorin Stratulat (Beauty District) păr și make-up Andra Manea (Make-up and Beauty Studio).

Anul trecut, INNA a lansat „RA” și „Iguana”, două piese cu un sound complet nou față de cel cu care erau obișnuiți fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul „YO”.

Albumul „YO” va fi lansat anul acesta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Pentru a promova albumul „YO”, INNA a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și radiouri din Mexico și a dat interviuri pentru publicațiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.

„YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață.

Piesele se numesc „RA”, „Contigo”, „Iguana”, „Si, Mama”, „Sin Ti”, „Locura”, „Fuego”, „Tu Manera”, „La Vida”, „Gitana”, „Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alex Mureșan – DoP), producție video Loops Production.

La începutul lunii februarie, INNA va cânta pentru prima dată în Australia, în două show-uri cu band în Melbourne și Sidney. 

Sursa: unsitedemuzica.ro