LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Jennifer Lopez crede că fiica sa îi moștenește talentul: “E o mini-eu”

Share

Jennifer Lopez a declarat într-un interviu că a fost impresionată de fiica sa. La 10 ani, Emme s-a comportat ca o profesionistă la filmările celui mai recent videoclip al artistei, J Lo trăgând astfel concluzia că fetița îi moștenește talentul.

Cel mai recent proiect muzical al lui Jennifer Lopez a implicat-o și pe Emme, fetița ei de 10 ani. Artista a filmat luna trecută alături de ea un videoclip pentru piesa “Limitless“, de pe coloana sonoră a filmului “Second Act“. Single-ul este compus de Sia, iar pelicula o are pe Jennifer Lopez în rol principal.

“Emme reprezintă [în videoclip] acea fetiță din fiecare dintre noi. Din momentul în care devii femeie, totul e o luptă”, a explicat Jennifer Lopez într-un interviu pentru Harper’s BAZAAR.

J. Lo a mărturisit că a fost reticentă inițial cu privire la ideea filmării clipului alături de fetița ei de 10 ani, dar că în final decizia s-a dovedit a fi inspirată.

“Mi-a fost foarte frică să o implic în proiect, pentru că nu vreau să o împing de la spate. Dar în final a fost o experiență grozavă pentru amândouă. Nu știu dacă îmi va călca pe urme, dar cu siguranță s-a transmis genetic această înclinație. E naturală. Pe unii oameni îi pui în lumina reflectoarelor și-ți dai seama imediat. E o mini-eu.”

Emme, fiica lui Jennifer Lopez, în videoclipul ”Limitless”

Emme, fiica lui Jennifer Lopez, în videoclipul ”Limitless”

În cadrul aceluiași interviu, Jennifer Lopez a vorbit și despre relația sa cu actualul partener de viață, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, dar și despre relații în general.

Jennifer Lopez: “Până nu te iubești pe tine, nu poți iubi [pe altcineva]”

“Pentru mine, relațiile au avut mereu suișuri și coborâșuri. Dar asta nu a avut de-a face cu nimeni altcineva în afară de mine – a fost despre mine și a mă cunoaște pe mine. Până nu te iubești pe tine, nu poți iubi [pe altcineva] cu adevărat într-un mod pur și real. Odată ce reușești să faci asta, o să poți avea relații bazate pe dragoste și respect. Au fost niște etape prin care a trebuit să trec pentru a evolua. Simt că acum sunt într-un loc mai bun.”

În noua peliculă “Second Act“, Jennifer Lopez joacă rolul unei femei care încearcă să evolueze în carieră, în ciuda faptului că nu are o diplomă de facultate. Filmul a avut premiera în cinematografe pe 21 decembrie.

Jennifer Lopez – “Limitless” (soundtrack “Second Act”)

În cei peste 30 de ani de carieră, Jennifer Lopez a vândut peste 80 de milioane de albume, fiind inclusă de revista Time în topul “100 cei mai influenți oameni din lume“.

Anul trecut, artista a lansat piese ca “Dinero” și “Ni Tú Ni Yo“, primind totodată din partea MTV cel mai prestigios premiu al galei VMA (Video Music Awards) –  trofeul Michael Jackson Video Vanguard Award.

Sursa: www.infomusic.ro