LOADING

Type to search

RCAST.NET
Diverse

Concerte live, printre nori, la peste 10.000 altitudine. Oferta unei companii aeriene pentru pasagerii săi

Share

Concertele live la peste 10.000 de metri altitudine, în timpul zborului, sunt noua modalitate prin care compania aeriană Garuda vrea să-și atragă tot mai mulți clienți.

Pasagerii care călătoresc pe anumite rute din Indonezia pot asista în timpul zborurilor la concerte susţinute la o altitudine de 10.000 de metri, destinate în special tinerilor cunoscuţi drept ”mileniali”, “care doresc o experienţă aeriană diferită”, a explicat  purtătorul de cuvânt al Garuda, Ikhsan Rosan.

Compania a organizat miercuri primul său concert în aer, susţinut de doi muzicieni, în timpul unui zbor intern între capitala Jakarta şi insula Bali.

Concertele sunt prevăzute să dureze între zece şi cincisprezece minute şi ar putea contribui la promovarea noilor talente, a explicat reprezentantul Garuda.

Deşi pentru unii poate fi o experienţă de neuitat, alţi pasageri pot întâmpina cu reticenţă astfel de evenimente, unii declarând că preferă să nu fie deranjaţi şi că doresc să profite de timpul petrecut în aeronave pentru a dormi sau a citi.

Sursa: a1.ro